Adresa: Statiunea Oglinzi la 3 km de Orasul Targu Neamt
Tel : 0233 - 787.877
Fax: 0233 - 787.873
cabanacarolnt@yahoo.com

tur virtual pensiunea carol

Facilitati

Un sejur la Pensiunea Carol va poate oferi clipele de liniste si relaxare departe de tot stresul cotidian. Zona este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate din această parte a ţării, căutata de un mare număr de vizitatori dornici să vadă o străveche vatră de credinţă şi cultură, dar şi un nepreţuit tezaur de artă, unic prin capacitatea sa de a dezvălui specificul şi originalitatea spiritualităţii româneşti.

SALA DE CONFERINTA de 20 locuri, dotata cu calculator, laptop, internet, fax, copiator, scanner, flipchart, mixer, tuner, boxe fac din Cabana Carol alegerea perfecta pentru meetinguri, seminarii si conferinte.galerie

 

CAZARE

Pensiunea Carol va ofera un ansamblul de 7 de camere (2 apartamante si 5 camere duble twin), insumand 18 locuri de cazare. Toate camerele sunt dotate cu minibar, internet, televizor, telefon, balcon, baie.


RESTAURANT

Pensiunea Carol dispune de salon pentru micul dejun, terasa descoperita, crama, barbeque. Serile le puteti petrece la restaurantul si barul hotelului, savurand sortimente traditionale romanesti si degustand bauturi fine. Bucatarii sunt pregatiti sa iti satisfaca orice pofta, oferindu-ti garantia unei mese copioase, amintindu-ti de savoarea lor vreme indelungata. Retetele traditionale sunt potrivite pentru orice eveniment la care ti-ai invitat familia si prietenii deoarece abunda  in arome si miresme, atent alese iar voia buna este asigurata de grupul de lautari care ii incanta pe clienti cu un repertoriu bogat de cantece traditionale.


© Copyright Pensiunea Carol web design by Class Media