Adresa: Statiunea Oglinzi la 3 km de Orasul Targu Neamt
Tel : 0233 - 787.877
Fax: 0233 - 787.873
cabanacarolnt@yahoo.com

tur virtual pensiunea carol

Restaurant

Pensiunea Carol va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria cu specific bucovinean si international, pregatite pentru dumneavoastra de specialisti in arta culinara. Preparatele culinare oferite oaspetilor pensiunii Carol sunt intotdeauna proaspete, de calitate si preparate cu multa grija si fara conservanti.

Barul restaurantului pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si cea mai buna cafea din zona. Vinurile fin alese din podgoriile nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferite de bucataria restaurantului Carol. In zilele toride sau in serile calde de vara va puteti destinde pe terasa restaurantului sau in gradina de vara a pensiunii intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare unde se pot organiza gratare si petreceri.galerie

Amenajat pe doua nivele, cu o capacitate de ... locuri din care ... locuri pentru nefumatori restaurantul pensiunii Carol sta la dispozitia dumneavoastra in scopul organizarii diferitelor mese festive( nunti, botezuri, aniversari onomastice, conferinte), servirea fiind asigurata de un personal calificat.

Tablourile originale, argintaria, portelanurile personalizate, toate respira mult bun gust si creaza o atmosfera de un rafinament deosebit. La cererea clientului se pot organiza mese in stil traditional cu bucate facute la protap.

© Copyright Pensiunea Carol web design by Class Media